Meer dan 113 jaar bouwen

NHN Business Award 2021

Op 25 november 2021 heeft Aannemingsbedrijf Wit Wognum B.V. de NHN Business Award 2021 ontvangen in de categorie Groot bedrijf. Het is een prachtige erkenning voor ons mooie bedrijf, waar wij voor staan en natuurlijk voor alle mooie projecten die wij samen met al onze medewerkers hebben gerealiseerd.

Proud Partner Werksaam 2015

Wit Wognum is sinds 2015 Proud Partner van Werksaam West-Friesland. Het Proud Partnerschap draagt bij aan de eigen ondernemersdoelstellingen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Tevens komen de criteria voor MVO Proud Partners overeen met die van SROI (Social Return On Investment). Meer informatie is te vinden op www.mvowestfriesland.nl.

Wit Wognum biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans door ze in dienst te nemen én te houden. Ook investeren wij veel in het opleiden van jongeren, onder meer met stageplekken.

Monumentenprijs 2014

In opdracht van Blokker Holding heeft Aannemingsbedrijf Wit Wognum B.V. het pand gerestaureerd aan het Breed 22-24 te Hoorn. Hiervoor heeft Blokker Holding de Monumentenprijs van Oud Hoorn gekregen op 27 oktober 2014.

Monumentenprijs 2012

Op 27 oktober 2012 heeft de directie van Aannemingsbedrijf Wit Wognum B.V. de Monumentenprijs Oud Hoorn 2012 voor de restauratie van de Schermerpanden op het Kleine Noord ontvangen.

Volgens Oud Hoorn:

”een voorbeeld van ondernemerschap en durf, van vakmanschap en liefde voor het vak en van creativiteit en inventiviteit. Het is een voorbeeld van hoe zonder grote subsidies ook mooie dingen tot stand kunnen komen.”

onderscheiding-wit-wognum-monumentenprijs