Meer dan 113 jaar bouwen

Wit Wognum staat bekend als dé specialist op het gebied van duurzaamheid, waarbij wij jaarlijks tientallen woningen verduurzamen voor woningcorporaties en vastgoedeigenaren.

Onze diensten omvatten een breed scala aan duurzame oplossingen, waaronder asbestsanering, isolatiewerkzaamheden, het vervangen van dakpannen, kozijnen, en meer. Met trots delen wij onze langdurige betrokkenheid bij verduurzamingsvraagstukken van kerken en ander historisch vastgoed in de regio. Zie hiervoor onze projecten: verduurzaming

Kwaliteit

Bij Wit Wognum dragen wij niet alleen zorg voor het milieu, maar ook voor de kwaliteit van onze dienstverlening. Als bewijs hiervan zijn wij FSC en PEFC gecertificeerd, beschikken wij over ruim 250 zonnepanelen op ons bedrijfspand, wordt afgezogen zaagsel uit onze werkplaats hergebruikt en investeren wij in een vloot van 100% elektrische bedrijfswagens.

Wit Wognum heeft daarbij een duurzaam personeelsbeleid wat betekent: dat er zorgvuldig met de werknemers wordt omgegaan, dat de medewerkers uit de regio afkomstig zijn, dat de werkzaamheden afwisselend worden gehouden en er voldoende opleidingsmogelijkheden geboden worden. Niet voor niets werkt 65 % van de werknemers al langer dan 10 jaar bij ons bedrijf!

Onze toewijding aan duurzaamheid en kwaliteit maakt Wit Wognum de ideale partner voor het realiseren van groene en toekomstbestendige vastgoedprojecten.